Привіт, Побігайці!

Ось і закінчився наш теплий Challenge_ листопад, і настав холодний Challenge_ листопад, але він особливий тому, що ніхто! НІХТО не вибув за весь минулий тиждень! УРА!!!

Підводячи підсумки минулого тижня, челлендж продовжується з 18 учасниками!

“Нас мало, но мы в … кроссовках”

(с) народная мудрость)

Сьогодні пробіжка імені трьох розв’язаних шнурків та лютого калапєздріща. Вітер був такий, що здував рукавички, які язняла щоб зав’язати ті кляті шнурки. Добре хоч що з ранку я взяла з собою три варіанти верхнього одягу для бігу, щоб був вібір по температурі. Так ось, я натягнула його весь. І олімпійку, і вітровку, і желєтку. На голову баф+капор. Бігти було навіть жаркувато, але клятий вітер нагадував що таки холодюка. Такє. Нічого, адаптуюсь.
Всим движ друзяки!
(с) Наташа Левченко

 

І безпосередньо про рейтинг учасників:

 

 

ТАБЛИЦЯ

і усі нарахування можна перевірити, якщо щось не дораховано – повідомте, виправимо!

Передивившись велику кількість матеріалів попереднього бігового життя нашої спільноти,  неможливо утриматись і не запустити нову рубрику.
Рубрика “Ностальгія”
Рубрика нова, а події – історичні) Так от. Почнемо з того, що пригадаємо наймасштабніший зліт усіх побігайців на офіційному старті у м.Дніпро восени 2018 року.

Багато учасників досі являються активними у спільноті, де-хто відійшов від справ, хтось мріє повернутися у біг, хтось тихенько бігає і так зручніше, хтось “набєгамі” з нами… АЛЕ, усіх нас поєднують приємні спогади, неймовірний драйв, відчуття сильного плеча, друга, підтримки. Це – безцінно!

Тому,

У кого є бажання та трішки часу – пропозиція переглянути звіт про кожного з учасників, передивитись прекрасні фото і тегнути в коментарях тих побігайців, хто навряд чи самостійно знайде цей чудовий випуск.

Перейти у звіт – за посиланням – натиснути на помаранчевий текст.

АТБ МАРАФОН 2018

Вірно говорив

Ruslan Yainov

, мольфарка, що живе у Тоннельній балці, не відпускає і кожного разу кличе до цього яскравого місця…

Посмішок сьогодні особливо не вийшло і на

Virtual run together тема: “Посмішка”

забула зареєструватись, але надихалась свіжим повітрям (особливо біжучи вгору 😉).

Всім гарних вихідних
(с) Олена Єрмошкіна
А ще ми визначили най най най пасивніший день на тижні і це… очікувано – понеділок!
У понеділок бігати ліньки, дуууже.
Але не для наших бігових героїнь та героїв:
Молодці! Ми пишаємось вами!
Рубрика “Найдовший трек”.

Переможиця Олена Фоменко. Крім того, що вона виконала найдовшу пробіжку за тиждень, то це відбулось у дуже цікавий спосіб. Її трек у вигляді контуру Латвії, треком намалювала кордони країни. Це чудова ідея для подальших ініціатив! Молодець!

Рубрика “Найдовший трек”

Переміг Дмитро Бурлай.

Найпопулярніша публікація з пробіжки :
Ольга Рябчинська

Вітаємо Ольгу, та нагадуємо, що кожного тижня визначається найпопулярніша публікація. За цю публікацію учасник отримує 10 коінів до загального свого рейтингу. 

Тож, не лінуймось, а долучаємо креатив та різноманітні історії з пробіжок, залучаємо до діалогу інших і виграємо у рубриці.

 

Нет описания.

Усім привіт!
Листопад чарує.
Вже рік,як народилося наше малесеньке сонечко,Машуся))Я дякую вам усім за теплі емоції цього бігового року,за підтримку,за те,що я просто біжу.Це дуже круто,бути з вами,мої #Побігли!
(с) Ольга Рябчинська
Virtual_Run_Together.

Цього тижня, традиційно в суботу відбувся захід віртуальної пробіжки, завдяки якому ми маємо змогу бігти разом, незважаючи на те, що локально знаходимось у різних містах, країнах, а навіть і континентах. Це чудова можливість спілкування однодумців під час тренування, обмінятись навколишніми пейзажами, навіть позмагатись та привітати чи підбадьорити один одного. Очолює, скликає в чаті, підводить підсумки, нараховує коіни за участь Олеся Палчинська.  Приєднуйтесь, це справді цікаво! Про свої наміри пишіть в коментарях – додамо в чат Virtual_Run_Together і наступної суботи вирушимо новий віртуальний забіг. Варто нагадати  правила участі: Стартують Побігайці з 5 ранку до кінця дня,  будь-яку обрану дистанцію від 2 км, загалом, цікаво стартувати в одночасно,  про це можна домовитись безпосередньо в чаті. Перед стартом роблять перекличку, викладають в чат селфі з підписом “старт”, згодом кожні пів години потрібно надсилати фото годинника з дистанцією, селфі, та 1-2 фото з вашого маршруту. Таким чином по закінченні маємо чудову фотоісторію учасників з різних локацій! За участь у віртуальному забігу також застосовується заохочення #Run4Coin, тому свої публікації оздоблюємо хештегом #virtual_run_together.  Друзі, приєднуйтесь! Разом – веселіше!

Утром открыла окно – дождик слегонца моросил. Ну, думаю, можно выходить. Выбежала – а тут дождь как припустил! Очечи позаливало так, що на очі нічого не бачила🤓🌨💦 Но план есть план, побежала, поскальзываясь на мокрых листьях и вступая в лужи. Дождя не боялись вместе со мной четверо бегунов, трое скандинавов, трое рыбаков и две мамочки с колясками.

(с) Олена Козярук

 

“Побігли_за_Пухнастиком”

Ми дуже вдячні нашим постійним акторам та акторкам, що не забуваєте про друзів наших пухнастих, та надаєте змогу милуватися вашими маленькими друзями!

Найсмачніша побігайська їжа!

До цієї рубрики потрапляє уся їжа з хештегом #run4eat

Дуже скромно цього тижня! Нумо, підтримаємо рубрику! Треба гарно їсти, щоб довше бігати, особливо у таку холодну пору!

 

Побігайська Галерея.

Тема листя лишається актуальною та різнобарвною. Чудові кольори нам подарувала осінь.

І наостанок порада кожному побігайцю, хто пройшов більш ніж пів-місяця челленджу:

На сьогодні це вся інформація по Challenge.

Цей випуск для вас підготували модератори Артем Лачугін та Вікторія Зімаріна.

ПОБІГЛИ далі…

фото Олена Фоменко

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.