Останнє фото снігу від Олена Росол

“Время — конь, а ты – наездник; мчись отважно на ветру. Время — бег; одень кроссовки, чтобы выиграть игру”

Михайло Рудой

Вітаємо вас, любі Побігайці!

У нас для вас є кілька приємних новин. По-перше, це останній тиждень березня, і ми нарешті підводимо підсумки. По-друге, всі команди залишились у челенджі завдяки взаємній підтримці та командній роботі. По-третє, зима нарешті закінчилась, і наступила справжня весна. Хоча деякі регіони на тижні отримали наостанок справжній снігопад.

Выглянул с окна и почему то не удивился 😱🧐❄️ власть поменялась и элегантные шорты, превращаются в элегантные не шорты…За берёзовым соком ,вскрикнула @опа , замёрз, подумал мозг…в общем все в лес👌👌👌👌а там то что я больше всего обожаю…тишина❤️❤️

Михайло Паленко

А також у нас з’явився свій Фонд групи!


Завдяки добровільним внескам бігунів:

Паленко Михайло, Козярук Олена, Майборода Аліса, Пешкова Тетяна, Селіванова Юлія, Левченко Наталія, Росол Олена, Росол Ігор, Лісін Олександра, Чернявська Наталія, Агафонова Антоніна, Фоменко Олена, Бариш Світлана, Трубецька Вікторія, Філімонова Ірина, Погонець Юрій, Масич Андрій, Мара Мара, Федіна Олена!

На них були придбані призи для переможців двох челенджів!

Чашки – 160грн(2 шт)
Кепки – 480грн (3шт)


А тепер до справи – час оголосити переможців!

На четвертому тижні учасники збирали бали, набігаючи кілометри, а найзатятіші робили віртуальні забіги командою в один і той же час. Тож і результати гарні не забарилися.

ЛІДЕРИ ТИЖНЯ

КОМАНДНИЙ РЕЙТИНГ У КМ

ПЕРЕМОЖЦІ ПО БАЛАХ

1 місце – Команда № 15 – 236 балів

Отаку фотку попросив зробити бабулю, що проходила поряд, коли я тренувався. Радість в її очах з’явилась, коли почула, для чого я то все роблю. Кажу їй, що зараз вся Україна фоткається тепер задом, бо то тренд🎯😜А коли ліг на лавку, для фоточки – почув крики “браво”😄Каже мені: вас там таких багато? Відповів що дуже.

Сергій Чабанов

2 місце – Команда № 25 – 224 бали

#шаленітаскажені

Вот так название команде и прилипло😂 За 10 минут узнать о старте, быстро одеться, включить духовку, нагреть ее, выключить и поставить печенюшки , побегать, пофоткаться, достать печеньки и понять что передержала, но быть весело😂Спасибо команде за отличную работу

Ірина Філімонова

3 місце – Команда № 20 – 184 бали

Как же здорово, что весна к нам пришла! Хочется бегать, да что там бегать, летать, жить!!!

Ірина Оклянюк

А тепер найважливіша частина – підсумки березня!

ПЕРЕМОЖЦІ МІСЯЦЯ

КОМАНДНИЙ РЕЙТИНГ У КМ

ПЕРЕМОЖЦІ ПО БАЛАХ

1 місце – Команда № 25 – 321 бал

Усім привіт!У нас в #Команда_25 із дісциплиною суворо.Хочеш бігти-біжи,не хочеш-теж біжи!!!Найкраща погода для бігу-будь-яка погода!!!Усім бігу!!

Ольга Рябчинська

2 місце – Команда № 15 – 317 балів

Радісно та бадьоро побігали на RiverFront VI з DneprRun Беговой Клуб }ДЯКУЄМО дуже за цей яскравий ПОДАРУНОК від Нашої легендарної Компанії Интерпайп ,яка знову потурбувалась за наше Здоров’я та подарувала Нам своїм Працівникам Реєстрації на такий неймовірний Забіг!

Олена Кучер

3 місце – Команда № 20 – 256 балів

Сегодня побегали большей частью семейства на RiverFront. Результатами остались довольны 🙂Но этого оказалось мало, вечером команда подстроилась под меня и сделали ещё #RunTogether_команда

Юрій Дорошко

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ У РІЗНОМАНІТНИХ  КАТЕГОРІЯХ

Категорія “Тихіше їдеш – далі будеш” 2км+

КОМАНДА  № 22 –  23 пробіжки

Так, в честь завершення челенджу мої сьогоднішні 11 км. Дякую, дівчатка, що складали компанію по березневому бігу, було дуже цікаво і весело!Так, і вже я зовсім відвикла від їжаків на пробіжці. Колючий мешканець планети трошки мене налякав)

Галина Хоменко

Категорія “Золота середина” 5км+

КОМАНДА 2 – 24 пробіжки

Последнюю пробежку челленджа посвящаю своей команде. С заданием по виртуальному забегу мы профилонили, пришлось немного набрать километраж)Пока это максимум, который смогла сделать за запланированное время, учитывая, что с утра ещё было 5 км жесткача скандинавской ходьбы на Трухановом с новым тренером, который выжал меня как лимон)) Сегодня там был аншлаг – велосипедисты, бегуны, лыжероллеры. А вот когда я вернулась вечером туда же, то была одна алкашня и праздношатающиеся. По пути встретила много наскальной живописи. И один привет для новоприобретенного братана Михаил Паленко😜✌️Обратно бежать уже было тяжеловато, выпила жидкий гель, который у меня валялся года два, какой-то он был газированный)) Может скис)) А в кармане только маска))) Но ничего, добралась без приключений, уже по темноте. Каждый светофор, горящий красным, благословлялся и получал свою порцию благодарных поклонов в стиле нашего фоточелленджа (на прохожих уже было плевать, это растяжка)) Ноги гудят, на следующей неделе отдохну малёхо))

Олена Козярук

Категорія «Довга дистанція»10км+

КОМАНДА 15 –  42 пробіжки

Ранок починається не з кави

Тетяна Король

Категорія Напівмарафон 21км+

КОМАНДА № 21  –  7 пробіжок

Пробіжка з дому в Яготин на якій зустрів свою кохану Ірішку , вона бігла додому а я з дому.Ось так і жевемо , на обраному шляху до дому забіг в новий магазин м’ясо та сало і взяв домашньої ковбаси на пробу.Всім добра та смаколиків за бажанням.

Роман Згурський

Категорія Марафон 42км+

КОМАНДИ №8, 11, 15, 21, 25  –  по 2 пробіжки

Вышли мы значит сегодня утром с Жориком на прогулку 👟👟, а на улице 55 февраля 🙈 снег лежит, снег летит. ❄️❄️❄️Иду и злюсь на погоду…..а потом думаю : Я же не могу изменить погоду, но могу изменить отношение к ней! И так сразу как-то комфортно стало…☀️☀️☀️ И побегала с удовольствием несмотря на моросящий дожде-снег 🙂#Команда_8Елена Росол🌺 я Улыбаюсь😉Evgeniy Rybakov

Олександра Морозова

Всим привіт, друзі-побігайці!Неймовірні емоції движу досі не відпускають! Як чудово розпочинати весну таким яскравим стартом, як Одеський Марафон Самоперевершення! Я вже гострю лижі на наступний рік! Хто ще зі мною?Всим движ друзяки! Всим движ!

Наталя Левченко

Вітаємо переможців!

👏🏻✌🏻🥇🏆

Таблицю з результатами тижня можна переглянути за посиланням. Якщо будуть питання або зауваження, звертайтесь – виправимо.

#ПОБІГЛИ_за_пухнастиком

#Run4Eat

А ми біжимо та їмо!

#ПобіглиЯскраво

Весняні квіти зачаровують

#ПобіглиВесело

Коли ти побігаєць, то це діагноз!

#RunTogether

Весна кличе бігти ще більше, а з друзями це завжди веселіше

На цьому все!

Для вас працювала КОМАНДА МОДЕРАТОРІВ:

Якщо і у когось з вас виникне бажання приєднатися до дружньої команди з допомогою із звітами, змаганнями чи фоточеленджами, пишіть – будемо вам раді!

Та наостаннє:

Категорії: Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.